Wie zijn wij

team5

Harry van der Wal

Mijn naam is Harry van der Wal (1953) ik ben vrijwilliger bij het Buurt Informatie Plein in de wijken Gorecht en Spoorstraat-Kieldiep.

Lees meer...
Het Buurt Informatie Plein helpt de inwoners met vragen op het gebied van wonen, zorg, welzijn, vrijwilligerswerk en veiligheid.
Het Buurt Informatie Plein is laagdrempelig en voor iedereen.

Naast vrijwilliger bij het Buurt Informatie Plein, ben ik tevens vrijwilliger bij BOSK, de bewonersorganisatie van Spoorstraat-Kieldiep.

U bent van harte welkom bij het Buurt Informatie Plein.

team3

Greetje Wijngaard

Mijn naam is Greetje Wijngaard (1951), getrouwd en heb 2 kinderen. Woon met veel plezier al 35 jaar in Hoogezand.

Lees meer...

Ik ben jaren gastouder geweest en heb altijd veel vrijwilligerswerk gedaan. Naast het werken bij het Buurt Informatie Plein, ben ik lid van de Bewonerscommissie Spoorstraat-Kieldiep.

Het afgelopen jaar heb ik me ingezet samen met een aantal enthousiaste mensen voor het tot stand komen van het Buurt Informatie Plein.

Ik hoop bij het Buurt Informatie Plein met mijn kennis over de wijk Spoorstraat-Kieldiep de inwoners van dienst te kunnen zijn. Mijn streven is dat deze hulp zich niet beperkt tot alleen deze wijken, maar ook voor de overige wijken in Hoogezand-Sappemeer..

team4

Kees Bodewits

Mijn naam is Kees Bodewits (1954) geboren in Bourtange, ben getrouwd en we hebben twee zonen en sinds een paar jaar ook twee dochters. Sinds 1960 woon ik in de gemeente Hoogezand. Begonnen in Foxhol, daarna in Kieldiep en momenteel in Woldwijk.

Lees meer...

Mijn hobby’s zijn knutselen met Excel, fotograferen, lezen en met de hond wandelen.
Mijn werkzaamheden waren de meeste jaren in het laboratorium en met name in de afdeling kwaliteit. Bij het Buurt Informatie Plein ben ik dan ook verantwoordelijk gemaakt voor het statistisch gedeelte van het Buurt Informatie Plein, met andere woorden, hoeveel mensen komen er op bezoek, wat zijn de meest voorkomende problemen en wat kunnen we verbeteren.

Helaas is vanaf 2014 mijn zicht slechter geworden en is werken wat lastig. Om niet helemaal de geraniums uit mijn hoofd te leren ben ik op zoek gegaan naar vrijwilligerswerk. Het Buurt Informatie Plein is een enorme uitdaging waar ik tot nu toe met enorm veel plezier en inzet heel veel energie in kwijt kan.
Ik ga er dan ook van uit dat ik in samenwerking met het fantastisch team vrijwilligers u bij het Buurt Informatie Plein kan op weg helpen.

team2

Ans van der Wal

Ik ben Ans van der Wal (1955) ik ben samen met mijn man, Harry, vrijwilliger bij het Buurt Informatie Plein in de wijken Gorecht en Spoorstraat-Kieldiep.

Lees meer...

Harry en ik hebben 2 kinderen, en een 2 honden. Naast mijn werk voor het Buurt Informatie Plein ben ik vrijwilliger bij BOSK, de Bewonersorganisatie Spoorstraat-Kieldiep. Ik ben als vrijwilliger bij Het Buurt Informatie Plein gaan werken om degene die met vragen zitten waar ze zelf niet uitkomen te helpen om samen naar een zo goed mogelijke oplossing te zoeken.

Het Buurt Informatie Plein is een mooie aanvulling in de veranderende maatschappij. De groep vrijwilligers is lekker enthousiast, en ze hebben allemaal hun eigen kennis en ervaring. Hierdoor kunnen we ook degen met vragen beter van dienst zijn.
Het is prettig dat er bij het Buurt Informatie Plein geen afspraak gemaakt hoeft te worden. Wanneer we aanwezig zijn kan iedereen zo naar binnen lopen.